Hyvä asiakkaamme

Aluehallintovirasto tarkentanut ja jatkanut määräyksensä pykälää 58 g koskien liikuntatilojen sulkemista. Mm. mailapelihallien kohdalla se tarkoittaa sitä, että kunkin lajin ns. osallistujapiiri voi olla kooltaan max. 10 henkilöä ja alue on oltava rajattu. Talihallissa rajatut alueet on jaettu 5:een sulkapallokenttään ja 5:een squashkenttään sekä sulkapallon odotustilaan kahvioalueella ja squashin odotusalueeseen (k 2). Vain kaksinpeli on sallittu. Alueilta voi poistua vain omalle pelikentälle merkkikellon soitua.

Kaikkien rajattujen alueiden ja henkilöiden välillä noudatetaan 2 metrin turvaväliä.

Korostamme, että hallissa tulee kulkea annettujen ohjeiden mukaisesti siten, että 10 henkilön maksimimäärä ei ylity ja 2 metrin turvaväliä noudatetaan. Kentille voi siirtyä vasta kun tila on täysin tyhjä edellisistä pelaajista. Kentiltä poistutaan viimeistään 3 min. ennen vuoron päättymistä ja kenttäalueelta on siirryttävä ennen kuin aikamerkki soi.

Hallille voi tulla aikaisintaan 10 min. ennen pelivuoroa ja sieltä poistutaan viipymättä pelivuoron päätyttyä. Tarvittaessa pidämme ulko-ovea lukittuna ja sisälle voi tulla 10 min ennen vuoroa. Ovessa on ovikello. Turhaa oleilua hallilla tulee välttää. Squashpelaajat poistuvat hallista sivuovesta, kentän 6 vierestä ja sulkapallopelaajat etuovesta.

Henkilökuntamme on velvoitettu mahdollisuuksiensa mukaan valvomaan ja ohjeistamaan asiakkaita noudattamaan ohjeita. Asiakkaiden tulee kuitenkin huolehtia itse siitä, että noudattaa THL:n turvallisuusohjeita sekä antamiamme tilaohjeita.
Kaikki, jo aiemmin ilmoitetut rajoitustoimemme ovat voimassa toistaiseksi ja ainakin 31.3.2021 asti.

Tämä viranomaismääräys on voimassa 11.4.2021 asti. Valitettavasti joudumme peruuttamaan joitain jo varattuja pelivuoroja. Vuoron peruminen tehdään henkilökuntamme toimesta ja mahdollisimman pikaisesti. Vuorojen maksut palautuvat verkkomaksu- tai kassasaldoon riippuen siitä, kumpaa maksutapaa on käytetty. Peruutuksesta tulee vahvistus asiakkaan sähköpostiin, mikäli se on omissa asiakastiedoissa sallittuna. Suosittelemme tämän ominaisuuden käyttöönottoa ja sen voi käydä tarkistamassa omista tiedoista varausjärjestelmästämme. Mikäli sinulla on vakiovuoroosi liittyvää asiaa, pyydämme ystävällisesti lähettämään meille sähköpostia info@talihalli.fi.

Myymme kahviossa tuotteita vain take away:na, ainakin toistaiseksi 18.4.2021 asti.

Kiitämme hyvästä yhteistyöstä ja ymmärryksestä. Olemme pahoillamme peruutuksista ja hankalista järjestelyistä, mutta tämä on ainut tapa, jolla voimme jatkaa edes pienen piirin pelaamista.

Toivotamme terveyttä ja turvallista pelaamista. Annamme mielellämme lisätietoja asiasta, mieluiten sähköpostitse info@talihalli.fi.

Sari Niemistö, toimitusjohtaja

> Talihallin tartuntalain 58 h §:n mukainen suunnitelma (pdf)