Turvallisen pelaamisen takaamiseksi noudatamme viranomaisten ohjeistuksia ja jatkamme rajoitustoimenpiteitämme toistaiseksi, ainakin 31.3.2021 asti

Vallitsevan Covid-19 tilanteen vuoksi: edellytämme tiloissamme kasvomaskien käyttöä aina pelikentän ulkopuolella liikuttaessa. Tiloissamme on noudatettava väh. 2 m:n turvavälejä 25.2.2021 alkaen. Henkilökuntamme on sitoutunut ohjeistamaan ja valvomaan em. toimia, jotta terveysturvallisuus totetutuu tiloissamme.

Pukuhuoneet suihku- ja saunatiloineen ovat pois käytöstä 31.3.2021 asti. Kenttävuorot maksetaan etukäteen verkko- tai kassasaldomaksuina. Vakiovuorojen kohdalla maksuehtona on myös laskutus. Vakiovuorot voi peruuttaa kuluitta 31.3.2021 asti mieluiten mahdollisimman ajoissa, mutta viimeistään 24 h ennen vuoroa. Peruutus tehdään varausjärjestelmän omista varauksista tai sähköpostitse info@talihalli.fi.

Kassasaldotilien voimassaoloajassa otetaan huomioon pelaamattomuus joulukuu 2020 – maaliskuu 2021 välisenä aikana ja voimassaoloaikaa pidennetään tarvittaessa.

> Katso myös aiemmat toimintaohjeet
> Ohjeistus kasvomaskin käytöstä