Talihalli on avoinna, mutta rajoituksin

Otamme vakavasti viranomaisten vetoomukset ja huolehdimme siitä, että pelaaminen olisi mahdollisimman turvallista jatkossakin.
Keskus on avoinna toistaiseksi, mutta seuraavin rajoituksin ja ohjein 10.1.2021 asti.
Pelaamisen ehdottomana edellytyksenä on rajoitusten kunnioittaminen. Toivomme hyvää yhteistyötä, jotta pelaaminen voi jatkua. Asiakaspalvelumme opastaa ja palvelee aukioloaikoina.

Yleisohjeet Covid-19

Vain terveenä hallille – vain maskien kanssa tiloissa, ei koske pelaamista – turvavälejä ja käsihygieniaa noudattaen. Pyrimme välttämään kaikkia ylimääräisiä kontakteja.

Pelivuorojen käyttöön liittyvät edellytykset
  • Pelivuorot maksetaan etukäteen verkossa tai laskulla. Emme vastaanota kenttävuoromaksuja hallin kassalla.
  • Vakiovuorolaisella on mahdollisuus perua vakiovuoronsa kuluitta tilapäisesti ajalla 30.11.2020–10.1.2021. Myös yksittäisen vakiovuoron voi perua laittamalla se myyntiin. Myös vakiovuoron voi maksaa etukäteen varausjärjestelmän kohdasta ”omat varaukset”.
  • Irtovuorot voi perua peruutussääntöjen mukaisesti, jolloin maksut palautuvat verkkomaksusaldoon.
  • Ohje opiskelija-, eläkeläis- ja seura-alennuksia käyttäville: Varaa vuorosi soittamalla hallille p. 050 439 9800. Asiakaspalvelumme varaa sinulle vuoron alennuksella ja sovitte alennukseen oikeuttavan todisteen esittämistavasta (esim. opiskelijakortti). Kun varaus on tehty, asiakas maksaa vuoron etukäteen verkkomaksuna.
  • Ilman varausta hallille pelaamaan tulevia pyydämme varautumaan verkkomaksuun ennen pelivuoroa omalla laitteella.
  • Pyydämme pelaajia saapumaan hallille valmiiksi pelivaattetteissa. Ulkovaatteet ja -kengät jätetään hallin aulan telineisiin ja naulakoihin. Pukuhuoneet ja suihkutilat on suljettu. Turhaa hallilla oleilua tulisi välttää.
  • Suosittelemme omien pelivälineiden käyttöä. Vuokravälineitä tarjoamme vain rajoitetusti.
  • Väline- ja virvokkeiden ym. ostaminen on mahdollista vain korttimaksuin. Emme käsittele käteistä.