Kätevästi netistä

Voit varata meiltä vuoroja sulkapalloon, squashiin, pingikseen ja kesä-aikana padeliin silloin kun sinulle parhaiten sopii. Vuorot varataan kätevästi suoraan varausjärjestelmästämme, jossa varauskalenteri on avoinna aina 14 vrk etukäteen. Varausjärjestelmään pääset rekisteröitymään tästä nopeasti ja helposti.

Irtovuoron maksaminen

Irtovuorot maksetaan varauksien yhteydessä verkkomaksuina. Samassa yhteydessä voit varata ja maksaa myös vuokramailoja.

Voidaksesi maksaa opiskelijahintaisen vuoron verkossa, sinun tulee näyttää ensin voimassa oleva opiskelijakortti asiakaspalvelussa, jossa opiskelijaetusi tallennetaan asiakkuuteesi. Rekisteröidy siis ensin Talihallin asiakkaaksi, varaa ensimmäinen vuorosi puhelimitse saadaksesi opiskelija-alennuksen ja esitä opiskelijakorttisi hallilla, jotta se on jatkossa automaattisesti voimassa verkkovaraamisessa.

Vuoron peruuttaminen

Irtovuoron peruuttaminen käy yhtä helposti kuin varaaminenkin. Se tehdään omilla tunnuksilla varausjärjestelmässä. Mikäli olet maksanut vuoron varauksen yhteydessä, palautuu maksusi joko verkkomaksu- tai kassasaldoon riippuen siitä kummalla olet maksanut. Pankkitilille emme maksuja palauta. Muistathan, että irtovuoro on peruttava viimeistään 24 h ennen pelivuoroa. Emme ota peruutuksia vastaan sähköpostitse.

Alennusten käyttö

Opiskelijat, eläkeläiset, varusmiehet ja työttömät saavat meiltä alennusta pelivuoroista hinnastossa määrättyinä aikoina. Alennus myönnetään voimassa olevaa korttia näyttämällä.

TALIHALLIN
LAHJAKORTTI

Miten ihanan
liikuttava lahja!