Kätevästi netistä

Voit varata meiltä vuoroja sulkapalloon, squashiin, pingikseen ja kesä-aikana padeliin silloin kun sinulle parhaiten sopii. Vuorot varataan kätevästi suoraan varausjärjestelmästämme, jossa varauskalenteri on avoinna aina 14 vrk etukäteen. Varausjärjestelmään pääset rekisteröitymään tästä nopeasti ja helposti.

Irtovuoron maksaminen

Irtovuorot ma–pe klo 7–8 ja klo 15.30 alkaen sekä la–su klo 8–9 maksetaan varauksien yhteydessä verkkomaksuina.

Voidaksesi maksaa opiskelijahintaisen vuoron verkossa, sinun tulee näyttää voimassa oleva opiskelijakortti asiakaspalvelussa, jossa opiskelijaetusi tallennetaan asiakkuuteesi. Rekisteröidy siis ensin Talihallin asiakkaaksi, varaa ensimmäinen vuorosi puhelimitse saadaksesi opiskelija-alennuksen ja esitä opiskelijakorttisi hallilla, jotta se on jatkossa automaattisesti voimassa verkkovaraamisessa.

Pyydämme välttämään käteistä. Huom! Tarkistathan maksuehtomme ja mahdolliset muutokset liittyen Covid-19 rajoituksiin.

Vuoron peruuttaminen

Irtovuoron peruuttaminen käy yhtä helposti kuin varaaminenkin. Se tehdään omilla tunnuksilla varausjärjestelmässä. Mikäli olet maksanut vuoron varauksen yhteydessä, palautuu maksusi maksamallesi tilille (verkkomaksusaldo tai kassasaldo). Muistathan, että irtovuoro on peruttava viimeistään 24 h ennen pelivuoroa.

Alennusten käyttö

Opiskelijat, eläkeläiset, varusmiehet ja työttömät saavat meiltä alennusta pelivuoroista hinnastossa määrättyinä aikoina. Alennus myönnetään voimassa olevaa korttia näyttämällä.

Vuokraa peliporukalle
privaatti pukuhuone

VIP-TILA
20€
/ 2 h

Tarjoamme Talihalli 10 v. juhlatarjouksena asiakkaillemme mahdollisuuden vuokrata
VIP-tilaamme ja saunaamme omalle peliporukalle superedulliseen hintaan.

VIP on käytössä 15 min. ennen vuoron alkua
ja 45 min. vuoron päättymisen jälkeen.
Tarjous on voimassa 30.11.2021 asti
ja varaukset pyydetään tekemään sähköpostitse info@talihalli.fi