Kätevästi netistä

Voit varata meiltä vuoroja sulkapalloon, squashiin, pingikseen ja kesä-aikana padeliin silloin kun sinulle parhaiten sopii. Vuorot varataan kätevästi suoraan varausjärjestelmästämme, jossa varauskalenteri on avoinna aina 14 vrk etukäteen. Varausjärjestelmään pääset rekisteröitymään tästä nopeasti ja helposti.

Irtovuoron maksaminen

Irtovuorot ma–pe klo 7–8 ja klo 15.30 alkaen sekä la–su klo 8–9 maksetaan varauksien yhteydessä verkkomaksuina. Opiskelija- ym. alennusvuorot maksetaan hallin kassalla näyttämällä asianmukainen todistus, esim. opiskelijakortti. Pyydämme välttämään käteistä. Huom! Tarkistathan maksuehtomme ja mahdolliset muutokset liittyen Covid-19 rajoituksiin.

Vuoron peruuttaminen

Irtovuoron peruuttaminen käy yhtä helposti kuin varaaminenkin. Se tehdään omilla tunnuksilla varausjärjestelmässä. Mikäli olet maksanut vuoron varauksen yhteydessä, palautuu maksusi maksamallesi tilille (verkkomaksusaldo tai kassasaldo). Muistathan, että irtovuoro on peruttava viimeistään 24 h ennen pelivuoroa. Tämän jälkeen vuoron voi ”laittaa myyntiin”. Mikäli vuoro myydään edelleen, vapaudut maksusta, muussa tapauksessa vuoro veloitetaan varausehtojen mukaisesti varaajalta.

Alennusten käyttö

Opiskelijat, eläkeläiset, varusmiehet ja työttömät saavat meiltä alennusta pelivuoroista hinnastossa määrättyinä aikoina. Alennus myönnetään voimassa olevaa korttia näyttämällä.