Talihallissa on korkealaatuiset ja viihtyisät tilat squashin harrastamiselle. Maan ainoa kokolasinen squash-kenttä ja lisäksi 5 valoisaa squashkenttää luovat viihtyisän kokonaisuuden niin harrastelija- kuin kilpapelaamiseenkin.

Talihalli squashkentät, pohjapiirros.

Pelikenttä-alueella liikkuminen on sallittu ainoastaan puhtailla ja jälkiäjättämättömillä sisäpelitossuilla. Alueella on asiakkaiden käyttöön lattiamoppeja, joiden avulla pelikentän voi siistiä oman pelivuoronsa jälkeen, jotta seuraava asiakas pääsisi siistille kentälle. Pyydämme ystävällisesti informoimaan henkilökuntaamme kaikesta kenttien kuntoon liittyvistä tarpeellisista huomioista.
Pelaaminen on sallittua ainoastaan varatuilla vuoroilla ja kentällä pelaaminen on laskutusperuste.

Talihallissa on yhteensä kuusi squahskenttää.
Yksi Talihallin kentistä on lasikenttä.

Squash lasikenttä

Talihallissa voit pelata squashia myös kokolasisella kentällä. Lasikenttä on Suomen ainoa ja Euroopassakin harvinainen. Lasikentän mitat ovat samat kuin normaalilla squashkentällä, mutta tällä kentällä pelataan valkoisella squashpallolla, joita on meillä myynnissä.

Lasikentän peliä on hauska seurata ja meillä sitä voi myös striimata ylhäältä päin. Kenttä no 1 Talihallissa on siis kokolasinen ja se on vuokrattavissa muiden kenttien tavoin, samaan hintaan. Kannattaa kokeilla!

Talihalli lasikenttä.

Hallietiketti

  • Kentälle siirrytään vasta kun äänimerkki on soinut.
  • Pelaaminen on sallittu ainoastaan jälkiäjättämättömillä sisäpelitossuilla. Kentän likaaminen tai vahingoittaminen aiheuttaa vahingonkorvausvastuun asiakkaalle.
  • Oman ja toisten turvallisuuden vuoksi käsiä ei tule pyyhkiä kenttien lasiseiniin. Lasiin tulleet jäljet tulee pyyhkiä ennen pelivuoron päättymistä.
  • Edellytämme asiallista pelivaatetusta, ethän pelaa ilman pelipaitaa.

Pukukaappeihin ei tule jättää arvoesineitä, vaan suosittelemme, että ne otetaan mukaan pelikentän läheisyyteen. Talihalli ei vastaa asiakkaan omaisuudesta hallin tiloissa. Asiakkaat liikkuvat tiloissamme omalla vastuullaan.