Porukka koolle

Suunnitteletko kaverien kanssa peli-iltaa, työpalaveria liikunnalla höystettynä tai vaikkapa naisten iltaa squash-ohjauksella? Voit edullisesti vuokrata VIP-tilamme, jossa on mahdollista pienen porukan kanssa vaikkapa kokoustaa, istua iltaa ja saunoa.

Talihallin toisessa kerroksessa sijaitseva VIP-tila saunoineen tarjoaa hyvän mahdollisuuden pienten yritys- ja yksityistilaisuuksien järjestämiseen. Tila soveltuu parhaiten noin 8 hengelle ja se koostuu viihtyisästä oleskelutilasta, jossa on TV, WiFi ja pieni tarjoilu-/keittiötila. Keittiö on varustettu mikrolla, jääkaapilla ja astioilla.

Virvokkeita

Kahviomme valmistaa etukäteistilauksesta mielellään pientä purtavaa. Juomatilaukset toimitamme etukäteen jääkaappiin. VIP-tilassa on anniskeluoikeudet. Kysy myös suosittua napostelupakettia koko porukalle, 8 €/henkilö.

Kokoustarvikkeet

Tilassa olevaan TV-näyttöön voit liittää tietokoneen (HDMI). Tarvittaessa on mahdollista saada myös mm. fläppitaulu.

Sauna

Kerrothan mikäli haluatte myös saunoa – emme peri erillistä saunamaksua. Saunasta on näkymä squash-lasikentälle. Saunaan tarvitsette omat pyyhkeet ja pesuaineet. Tarvittaessa voitte ostaa nämä myös Pro Shopista.

Varaus ja hinnat

Tilavuokra on 48 €/h.
Laita meille tiedustelu sivun alaosassa olevalla lomakkeella ja kerro hiukan toiveistasi. Olemme sinuun yhteydessä mahdollisimman pikaisesti arkisin aukioloaikojen puitteissa. VIP-tilan voi varata myös hallin asiakaspalvelusta info@talihalli.fi.
Pro Shopista voit tarvittaessa ostaa pyyhkeen.

  TIEDUSTELU VIP-TILASTA JA SAUNASTA

  Haluamme saunoa

  KylläEi

  This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

  Talihallin Vip-tila, jossa baarikeittiö.
  Talihallin Vip-tilan saunasta on jännittävät näkymät!
  Talihallin Vip-tila kutsuu viihtymään!