Maksu etukäteen varauksen yhteydessä

Voit maksaa vuorosi kätevästi verkkomaksuna tai kassasaldomaksuna nettivarauksen yhteydessä, jolloin vuorosi näkyy asiakaspalvelussamme valmiiksi maksettuna, eikä sinun tarvitse käyttää aikaasi kassalla. Rekisteröityminen on helppoa osoitteessa https://play.fi/site/signup. Vuoron peruutustilanteessa verkkomaksu palautuu varausjärjestelmään asiakkaan verkkomaksusaldoon ja kassasaldomaksu vastaavasti kassasaldotilille. Tutustuthan huolella varausehtoihimme.

Maksu hallilla

Hallin asiakaspalvelussa maksettavat vuorot tulisi maksaa ennen pelivuoron alkua. Maksutapoina pankkikortit, Visa- ja Mastercardin luottokortit sekä alla mainitut liikuntaedut. Pyydämme välttämään käteisen käyttöä.

Liikuntaedulla maksaminen

Varausjärjestelmämme on päivittynyt siten, että vuoron voi maksaa verkossa Smartumin ja Epassin mobiilimaksuilla. Edenredin liikuntaetukorttia käytettäessä valitaan maksutavaksi Mastercard.

Liikuntakortit: Smartum ja Edenred.
Liikuntamobiilimaksut: E-passi, Smartum ja Edenred ja Eazybreak (poistumassa).
Liikuntasetelit: Smartum, Virike, Tyky. Maksamisen nopeuttamiseksi pyydämme sinua allekirjoittamaan setelit ennen hallille tuloa. Otamme vastaan em. liikuntaseteleitä mieluiten esim. 10 kpl erissä. Setelien arvo tallennetaan asiakkaan omaan Kassasaldoon, josta voi jatkossa itse maksaa vuoron varaustilanteessa. Kassasaldotallennuksen voimassaoloaika on 6 kk tallennuksesta. Kassasaldon talletuksia ei palauteta, vaan ne tulee käyttää pelivuorojen maksuihin 6 kk:n aikana.

Laskutus

Vakiovuorojen, kilpailujen ja yritystapahtumien osalta maksutapana voi olla myös laskutus. Laskutuksesta tulee sopia etukäteen. Suosittelemme kulutonta e-laskua. Henkilöasiakkaat valitsevat omassa verkkopankissaan e-laskun (Talin sulkapallo- ja squashkeskus Oy ) ja toimittavat sähköpostitse e-laskuosoitteensa ja BIC-koodin info@talihalli.fi. Paperilaskuista veloitamme 5 €:n laskutuskulun.

Vuokraa peliporukalle
privaatti pukuhuone

VIP-TILA
20€
/ 2 h

Tarjoamme Talihalli 10 v. juhlatarjouksena asiakkaillemme mahdollisuuden vuokrata
VIP-tilaamme ja saunaamme omalle peliporukalle superedulliseen hintaan.

VIP on käytössä 15 min. ennen vuoron alkua
ja 45 min. vuoron päättymisen jälkeen.
Tarjous on voimassa 30.11.2021 asti
ja varaukset pyydetään tekemään sähköpostitse info@talihalli.fi

Kassasaldo

Kassasaldo on asiakastiliin liitetty pelitili, jota voidaan käyttää maksettaessa irtovuoroja verkossa. Vakiovuorojen maksu pelitililtä tehdään asiakaspalveluhenkilökunnan toimesta. Pelitilille tallettaminen tapahtuu aina Talihallin kassalla. Suosittelemme Kassasaldotilin käyttämistä erityisesti liikuntaseteleiden tallettamisessa, mieluiten väh. 10 kpl:een erissä. Kassasaldon talletus on voimassa 6 kk talletuspäivästä. Lisätiedot Kassasaldon käytöstä saat asiakaspalvelustamme info@talihalli.fi.