Maksu etukäteen varauksen yhteydessä

Voit maksaa vuorosi kätevästi verkkomaksuna tai kassasaldomaksuna nettivarauksen yhteydessä, jolloin vuorosi näkyy asiakaspalvelussamme valmiiksi maksettuna, eikä sinun tarvitse käyttää aikaasi kassalla. Rekisteröityminen on helppoa osoitteessa https://talihalli.slsystems.fi/. Vuoron peruutustilanteessa verkkomaksu palautuu varausjärjestelmään asiakkaan verkkomaksusaldoon ja kassasaldomaksu vastaavasti kassasaldotilille. Tutustuthan huolella varausehtoihimme.

Maksu hallilla

Jos haluat maksaa vuorosi hallin asiakaspalvelussa pelaamaan tullessasi, tulisi maksun tulee tapahtua ennen pelivuoron alkua. Maksutapoina käteisen lisäksi ovat pankkikortit, Visa- ja Mastercardin luottokortit sekä alla mainitut liikuntaedut.

Liikuntasetelit ja -kortit

Liikuntakortit: Smartum ja Edenred.
Liikuntamobiilimaksut: E-passi, Eazybreak, Smartum Pay ja Edenred.
Liikuntasetelit: Smartum, Virike, Tyky. Maksamisen nopeuttamiseksi pyydämme sinua allekirjoittamaan setelit ennen hallille tuloa. Otamme vastaan em. liikuntaseteleitä mieluiten esim. 10 kpl erissä. Setelien arvo tallennetaan asiakkaan omaan Kassasaldoon, josta voi jatkossa itse maksaa vuoron varaustilanteessa. Kassasaldotallennuksen voimassaoloaika on 6 kk tallennuksesta.

Laskutus

Vakiovuorojen, kilpailujen ja yritystapahtumien osalta maksutapana voi olla myös laskutus. Laskutuksesta tulee sopia etukäteen. Suosittelemme kulutonta e-laskua. Paperi- tai sähköpostilaskusta veloitamme 5 €:n laskutuskulun.

TUTUSTUJAN
ETU
Ensimmäisellä
pelikerralla saat
veloituksetta käyttöösi
lainamailan ja -pallon

Kassasaldo

Kassasaldo on varausjärjestelmään liitetty pelitili, jonka etuna on, että voit maksaa pelivuorojasi pelitililtäsi. Irtovarauksen voit maksaa jo nettivarauksen yhteydessä ja vakiovuoron maksaminsen teemme kassalla, kun tulet maksamaan vakiovuorosi. Pelitilille tallettaminen tapahtuu aina Talihallin kassalla. Suosittelemme Kassasaldotilin käyttämistä erityisesti liikuntaseteleiden tallettamisessa, mieluiten väh. 10 kpl:een erissä. Kassasaldon talletus on voimassa 6 kk talletuspäivästä. Lisätiedot Kassasaldon käytöstä saat asiakaspalvelustamme info@talihalli.fi.