Maksu etukäteen varauksen yhteydessä tai kassalla

Voit maksaa vuorosi kätevästi verkkomaksuna tai omasta saldostasi nettivarauksen yhteydessä, jolloin vuorosi näkyy asiakaspalvelussamme valmiiksi maksettuna. Tällöin sinun tulee olla rekisteröitynyt varausjärjestelmäämme talihalli.cintoia.com. Vuoron peruutustilanteessa (24 h ennen varausta) verkkomaksu palautuu asiakkaan ”Saldoon”, jossa se on käytettävissä uuden vuoron maksuun. Saldotapahtuma on voimassa 12 kk talletuksesta. Maksamattomat varaukset laskutetaan aina kk:n päätyttyä. Tutustuthan huolella varausehtoihimme.

Maksu hallilla

Hallin asiakaspalvelussa maksettavat vuorot tulisi maksaa ennen pelivuoron alkua. Maksutapoina käteinen, pankkikortit, Visa- ja Mastercardin luottokortit, Mobile Pay sekä alla mainitut liikuntaedut. Huomioithan, että emme vastaanota yli 50 euron seteleitä.

Liikuntaedulla maksaminen

Suosittelemme Epassin ja Smartumin liikuntaetujen tallettamista oman asiakastilin ”Saldoon”. Talletus tapahtuu verkossa seuraavasti Kirjaudu sivuillesi > omat tiedot > talleta liikuntaetua saldoosi > käytä saldoa varatessasi vuoron. Epassin ja Smartumin talletus saldoon hallin asiakaspalvelussa on päättynyt. Edenredin käyttäjät tekevät Saldotalletuksen asiakaspalvelussamme.

Saldon talletuksia ei palauteta pankkitilille, vaan ne tulee käyttää pelivuorojen maksuihin 12 kk:n aikana talletuksesta.

Liikuntakortit: Edenred.

Liikuntamobiilimaksut: Epassi, Smartum ja Edenred.
Liikuntasetelit: Smartum, Virike, Tyky. Maksamisen nopeuttamiseksi pyydämme sinua allekirjoittamaan setelit ennen hallille tuloa. Otamme vastaan em. liikuntaseteleitä mieluiten esim. 10 kpl erissä, jolloin ne talletetaan Saldoon.

Laskutus

Vakiovuorojen, kilpailujen ja yritystapahtumien osalta maksutapana voi olla myös laskutus, mikäli siitä on sovittu etukäteen asiakaspalvelumme kanssa, toimittaen kaikki tarvittavat laskutustiedot. Laskutusmuotona on e-laskutus, jonka saat voimaan – tekemällä omassa pankissasi e-laskutilauksen Talin sulkapallo- ja squashkeskus Oy:lle. – ilmoittamalla sähköpostiimme info@talihalli.fi haluavasi e-laskun

Postitse ja sähköpostitse lähetetyistä laskusta veloitamme 5 €:n laskutuskulun.

TALIHALLIN
LAHJAKORTTI

Miten ihanan
liikuttava lahja!

Talihallin Saldo

Asiakkaittemme käytössä on asiakastiliin liitetty pelitili, eli Saldo, jota asiakas voi käyttää pelikenttien verkkomaksuissa. Saldoon voit tallettaa liikuntaetuja verkossa ja rahaa asiakaspalvelussa. Saldoon tallentuvat myös verkkomaksuina maksetut irtovuorot, jotka on peruttu peruutussääntöjemme mukaisesti (24 h). Vakiovuorojen osalta vuoro voidaan maksaa verkkomaksuna kuukauden loppuun mennessä, mutta kuitenkin vasta, kun vuoro on käytetty. Ennakkoon maksetut vakiovuorot eivät myyntitilanteessa palaudu saldoon.

Epassin ja Smartumin liikuntaetujen tallettaminen Saldoon tapahtuu verkossa. Lisätiedot Saldon käytöstä saat asiakaspalvelustamme info@talihalli.fi. Saldotalletus vanhenee aina 12 kk:n kuluttua talletuksesta. Huomioithan, että saldon käyttäminen ei ole mahdollista asiakaspalvelun toimesta, ainoastaan verkkomaksuina.