Maksu etukäteen varauksen yhteydessä tai kassalla

Voit maksaa vuorosi kätevästi verkkomaksuna tai omasta saldostasi nettivarauksen yhteydessä, jolloin vuorosi näkyy asiakaspalvelussamme valmiiksi maksettuna. Tällöin sinun tulee olla rekisteröitynyt varausjärjestelmäämme talihalli.cintoia.com. Halutessasi voit valita myös kassalla maksun. Vuoron peruutustilanteessa verkkomaksu palautuu varausjärjestelmään asiakkaan ”saldoon”, jossa se on käytettävissä uuden vuoron maksuun 6 kk:n tapahtumasta .Vuoron voi varata myös puhelimitse hallin asiakaspalveluaikoina. Maksamattomat varaukset laskutetaan aina kk:n päätyttyä. Laskutuskulu on 5 €. Tutustuthan huolella varausehtoihimme.

Maksu hallilla

Hallin asiakaspalvelussa maksettavat vuorot tulisi maksaa ennen pelivuoron alkua. Maksutapoina pankkikortit, Visa- ja Mastercardin luottokortit sekä alla mainitut liikuntaedut.

Liikuntaedulla maksaminen

Suosittelemme liikuntaetujen tallettamista oman asiakastilin ”saldoon”, josta ne ovat käytettävissä pelivuorojen maksuun seuraavien 6 kk:n aikana.

Kassasaldon talletuksia ei palauteta pankkitilille, vaan ne tulee käyttää pelivuorojen maksuihin 6 kk:n aikana.

Liikuntakortit: Smartum ja Edenred.

Liikuntamobiilimaksut: Epassi, Smartum ja Edenred ja Eazybreak (jatkossa Epassi).
Liikuntasetelit: Smartum, Virike, Tyky. Maksamisen nopeuttamiseksi pyydämme sinua allekirjoittamaan setelit ennen hallille tuloa. Otamme vastaan em. liikuntaseteleitä mieluiten esim. 10 kpl erissä.

Liikuntaeduilla maksaminen tapahtuu vain hallin asiakaspalvelussa.

Laskutus

Vakiovuorojen, kilpailujen ja yritystapahtumien osalta maksutapana voi olla myös laskutus. Laskutuksesta tulee sopia etukäteen. Suosittelemme kulutonta e-laskua. Henkilöasiakkaat valitsevat omassa verkkopankissaan e-laskun (Talin sulkapallo- ja squashkeskus Oy ) ja toimittavat sähköpostitse e-laskuosoitteensa ja BIC-koodin info@talihalli.fi. Muista laskutus muodoista veloitamme 5 €:n laskutuskulun.

TALIHALLIN
LAHJAKORTTI

Miten ihanan
liikuttava lahja!

Kassasaldo

Kassasaldo (saldo)on asiakastiliin liitetty pelitili, jota voidaan käyttää maksettaessa vuoroja verkossa. Huomioithan, että saldon käyttäminen ei ole mahdollista asiakaspalvelun toimesta. Saldoon tallettaminen tapahtuu kuitenkin aina Talihallin kassalla. Suosittelemme saldotilin käyttämistä erityisesti liikuntaseteleiden/liikuntaetujen tallettamisessa, mieluiten väh. 10 kpl:een erissä. Saldon talletus on voimassa 6 kk talletuspäivästä. Lisätiedot Saldon käytöstä saat asiakaspalvelustamme info@talihalli.fi. Huom. olemme siirtyneet 5.7.2022 uuteen Cintoia-varausjärjestelmään. Kaikki voimassa olevat edellisessä järjestelmässä olleet kassasaldot siirtyvät asiakkaan rekisteröitymisen yhteydessä asiakastilille uudessa järjestelmässä.