Talihallissa on korkealaatuiset ja viihtyisät tilat sulkapallon harrastamiselle. Sulkapallokenttiä on 12 kpl. Kenttien lattia on valmistettu korkealaatuisesta joustoparketista, mikä takaa erittäin miellyttävän ja jaloille ystävällisen pelikokemuksen. Alueella on ns. syrjäyttävä ilmanvaihto, minkä ansiosta kentillä on raikas ja hyvin kiertävä ilma. Kentillä on erinomainen valaistus. Sulkapalloalueen mitat ovat n. 36 x 47 m, yhteensä n. 1700 m². Vuokraamme tilaa myös erilaisiin tiloihimme soveltuviin tapahtumiin.

Pelikenttä-alueella liikkuminen on sallittu ainoastaan puhtailla ja jälkiäjättämättömillä sisäpelitossuilla. Sulkapallokentät puhdistetaan päivittäin, mutta on toivottavaa, että tarvittaessa kenttä siistitään oman pelin jälkeen lattiamopilla. Käytetyt sulat laitetaan joko junioreille tarkoitettuihin tynnyreihin tai roskiin. Näin seuraavat pelaajat pääsevät mahdollisimman puhtaalle kentälle.

Talihallin sulkapallokentät, kartta.
Talihallin laadukkaat sulkapallokentät.
Sulkapallokentät, joita on yhteensä 12 kpl.

Hallietiketti

  • Kentälle siirrytään vasta kun äänimerkki on soinut käytäviä pitkin, ei kenttien läpi.
  • Pelaaminen on sallittu ainoastaan jälkiäjättämättömillä sisäpelitossuilla. Kentän likaaminen aiheuttaa vahingonkorvausvastuun asiakkaalle.
  • Edellytämme asiallista pelivaatetusta, pelipaitaa ei voi riisua.
  • Juotavat vain muovipulloissa. Juoman kaatuminen lattialle siivottava viipymättä.
  • Kenttä-alue tulee jättää siistinä seuraavalle pelaajalle: sulat, roskat ym. tulee korjata pois.

Pukukaappeihin ei tule jättää arvoesineitä, vaan suosittelemme, että ne otetaan mukaan pelikentän läheisyyteen. Talihalli ei vastaa asiakkaan omaisuudesta hallin tiloissa. Asiakkaat liikkuvat tiloissamme omalla vastuullaan.