Hyvä vakiovuoroasiakkaamme

Talihallin toiminta jatkuu noudattaen viranomaismääräyksiä henkilömäärien, terveysohjeistuksien ja tilojen käytön suhteen. Määräystä on jatkettu 28.3.2021 asti. Määräyksen mukaisesti tilakohtainen maksimimäärä on 10 henkilöä. Olemme tämän vuoksi joutuneet rajoittamaan hallille tulevat henkilöt vain vuoron varanneisiin pelaajiin, ulkopuolisia henkilöitä emme valitettavasti voi ottaa tiloihimme. Pelikenttää kohden voi tulla korkeintaan 2 henkilöä. Nelinpeli ei ole mahdollista, eikä kentän ulkopuolella voi oleilla ylimääräisiä henkilöitä. Kahvio toimii vain take away-periaatteella.

Pyydämme huomioimaan, että hallille voi tulla aikaisintaan 10 min. ennen pelivuoron alkua ja ulkokenkien riisumisen jälkeen siirrytään välittömästi ns. odotustilaan. Odotustilassa tulee huomioida 2 m:n turvavälit. Odotustilasta voi poistua omalle kentälle, kun merkkikello on soinut. Pelivuoro tulee lopettaa viimeistään 3 min. ennen kellon soittoa ja poistua välittömästi joko odotustilaan tai ulos. Pidämme tarvittaessa ulko-oven lukittuna ja sisään pääsee 10 min. ennen vuoroa.

Odotustilat ja muut huomiot lajeittain:

1. Squash: Odotustilana on kenttä no 2. Juomapullon täyttö on kenttien 3 ja 4 välissä. Juomaa ei voi hakea hanasta, joka on sulkapallokenttien vieressä. Squashkentän oven kahvat ym. mahdolliset kosketuspinnat tulee puhdistaa pelin jälkeen, ennen kellon soittoa.

2. Sulkapallo: Odotustilana merkitty kahvioalue. Juomapullon täyttö hanasta.

Henkilökunta toimii apuna tilojen ohjeistuksen ja valvonnan suhteen, mutta on tärkeää, että kaikki noudattavat annettuja ohjeistuksia.

Joudumme valitettavasti perumaan useita vuoroja rajoitusten vuoksi. Mikäli vuorosi perutaan, mutta haluaisit siirtää sen toiseen ajankohtaan, toivomme sinun ottavan meihin sähköpostitse yhteyttä info@talihalli.fi.

Tilanne on valitettava ja teemme kaikkemme, että pelit voivat jatkua turvallisesti, niin kauan kuin viranomaiset sen sallivat.
Toivottavasti pysytte terveinä!

Ystävällisin terveisin koko Talihallin väen puolesta
Sari Niemistö, toimitusjohtaja

Sama aika ja paikka – ei varaamisen vaivaa

Varaa itsellesi vakiovuoro ja säästyt irtovuoron etsimiseltä ja varaamiselta. Vakiovuorosta tehdään sopimus ja harrastuksesi voi alkaa.

  • Sama aika joka viikko valmiiksi varattuna.

  • Vakiovuorot ovat edullisempia.

  • Toistaiseksi voimassa oleva sopimus 1 kk:n irtisanomisajalla.

  • Vuoron voi laittaa myyntiin varausjärjestelmässä.

  • Vuorot jatkuvat automaattisesti kesän jälkeen.

  • Laskutusmahdollisuus (suosittelemme kulutonta verkkolaskua).

Vakiovuorokausi voimassa toistaiseksi

Hyvä vuoro kannattaakin pitää. Talihallin vakiovuorosopimukset ovat toistaiseksi voimassa olevia ja jatkuvat siis vuodesta toiseen. Niitä ei tarvitse vuosittain uusia. Vakiovuorokausi on 15.8.–15.6.

Kesäkaudella 16.6.–14.8. eivät vakiovuorot ole voimassa, ellei niin erityisesti sovita. Vakiovuorot ovat voimassa kaikkina hallin aukiolopäivinä, myös pyhäpäivinä.

Meillä on nyt mahdollisuus maksaa vakiovuoro etukäteen oman asiakassivun kautta. Tässä on kuitenkin muutama poikkeus
– Verkossa ei voi maksaa liikuntaeduilla.
– Kassasaldon käyttö onnistuu vain hallin kassalla.
– Tarjoamme vakiovuorolaisille laskutuksen ilman kuluja tässä tilanteessa.

Verkkomaksaminen

Tiedustele
vapaita

VAKIO-

VUOROJA

& varaa omasi!