Sama aika ja paikka – ei varaamisen vaivaa

Kiitokset pelikaudesta 2021–2022! Kiitämme hienosta yhteistyöstä ja palautteistanne, jotka otamme aina ilolla vastaan kehittääksemme tilojamme ja palveluitamme. Sulkapallon ja squashin vakiovuorot siirtyvät kesätauolle 16.6.–14.8. väliseksi ajaksi. Viimeinen vakiovuoropäivä on siis 15.6. ja syyskausi alkaa automaattisesti 15.8.
Vakiovuorojen hinnat nousevat 15.8.2022 alkaen 2 €/h. Hinnan nousu ei koske vuoroja ma–pe klo 7–16.
> Kesä-ajan alennetut hinnat ja aukioloajat on julkaistu. Myönnämme  kesän vakiotunneista 2 € lisä-alennuksen kesähinnasta. Pelivuoron voit varata edelleen paikan päällä, soittamalla meille tai varausjärjestelmästämme.

Varaa itsellesi vakiovuoro ja säästyt irtovuoron etsimiseltä ja varaamiselta. Vakiovuorosta tehdään sopimus ja harrastuksesi voi alkaa.

  • Sama aika joka viikko valmiiksi varattuna.

  • Vakiovuorot ovat edullisempia.

  • Toistaiseksi voimassa oleva sopimus 1 kk:n irtisanomisajalla.

  • Vuoron voi laittaa myyntiin varausjärjestelmässä.

  • Vuorot jatkuvat automaattisesti kesän jälkeen.

  • Laskutusmahdollisuus (suosittelemme kulutonta verkkolaskua).

Vakiovuorokausi voimassa toistaiseksi

Hyvä vuoro kannattaakin pitää. Talihallin vakiovuorosopimukset ovat toistaiseksi voimassa olevia ja jatkuvat siis vuodesta toiseen ilman erillistä uusimista. Vakiovuorokausi on 15.8.–15.6.

Kesäkaudella 16.6.–14.8. eivät vakiovuorot ole voimassa, ellei niin erityisesti sovita. Vakiovuorot ovat voimassa kaikkina hallin aukiolopäivinä, myös pyhäpäivinä.

Tiedustele
vapaita

VAKIO-

VUOROJA

& varaa omasi!