Sama aika ja paikka – ei varaamisen vaivaa

Vakiovuoro takaa sinulle pelivuoron säännöllisesti viikottain samaan kellonaikaan ja samalla kentällä. Poikkeustilanteissa (mm. kilpailut ym.) hallilla on mahdollisuus perua vakiovuoroja ilmoittamalla asiasta hyvissä ajoin.

Varaa itsellesi vakiovuoro ja säästyt irtovuoron etsimiseltä ja varaamiselta. Vakiovuorosta tehdään sopimus ja harrastuksesi voi alkaa.

SULKAPALLO

Tällä hetkellä meillä on vapaita vakiovuoroja sulkapallossa hyvin kaikkina arkipäivinä klo 16 asti.
Ilta-aikoina vakiovuoro on mahdollista varata:
MA–TO klo 20.30–22
PE klo 16–21

SQUASH

Tee syksyn paras päätös itsellesi ja aloita säännöllinen squash. Autamme sinut alkuun tarjoamalla kaikille uuden squash-vakiovuorotunnin varaajille henkilökohtaisen ohjaustunnin ammattitaitoisen valmentajan opastuksessa. Ohjaustunti sovitaan varauksen astuttua voimaan. Voit lähettää meille vakiovuorotiedustelun tällä sivulla olevalla lomakkeella, tai lähettää sähköpostin asiakaspalveluumme info@talihalli.fi.

Lauantai-vakiovuorojen kohdalla pyydämme huomioimaan mahdolliset peruutukset kilpailujen vuoksi.

 • Sama aika joka viikko valmiiksi varattuna.

 • Vakiovuorot ovat edullisempia.

 • Toistaiseksi voimassa oleva sopimus 1 kk:n irtisanomisajalla.

 • Vuoron voi laittaa myyntiin varausjärjestelmässä.

 • Vuorot jatkuvat automaattisesti kesän jälkeen.

 • Laskutusmahdollisuus (suosittelemme kulutonta verkkolaskua).

Vakiovuorokausi voimassa toistaiseksi

Hyvä vuoro kannattaakin pitää. Talihallin vakiovuorosopimukset ovat toistaiseksi voimassa olevia ja jatkuvat siis vuodesta toiseen ilman erillistä uusimista. Vakiovuorokausi on 15.8.–15.6.

Kesäkaudella 16.6.–14.8. vakiovuorot ole voimassa, ellei niin erityisesti sovita. Huomioithan, että vakiovuorot ovat voimassa kaikkina hallin aukiolopäivinä, myös pyhäpäivinä. Mikäli et pääse käyttämään vakiovuoroasi, voit laittaa sen myyntiin tai siirtää sen viikon sisällä toiseen ajankohtaan. Siirto tehdään asiakaspalvelumme kautta.

Tiedustele
vapaita

VAKIO-

VUOROJA

& varaa omasi!

  Haluan
  irtisanoa

  VAKIO-

  VUORONI