Haluatko järjestää työkavereille tai ystäville pelipäivän, kilpailut tai muun tapahtuman?

Meillä viihdytte varmasti! Peliolosuhteet squashin, racketballin, sulkapallon, ulkopadelin ja pingiksen parissa ovat loistavat ja omien pelivälineiden sijasta pelivälineet voi myös vuokrata. Tarvittaessa järjestämme ammattimaisen ohjaajan, jolloin saatte peleistä enemmän irti. Kahviosta löytyy pientä purtavaa ja pelijuomia. Pelikenttien lisäksi voit varata hallin 2. kerroksessa olevan VIP-tilan käyttöön. Autamme sinua mielellämme onnistuneen pelitapahtuman järjestämisessä.

Yhteydenotto ja tarjouspyyntö

Lähetä meille toiveesi tapahtumaan alla olevalla lomakkeella, niin otamme sinuun mahdollisimman pian yhteyttä. Kerro tilaisuuden toivottu ajankohta, mitä lajia tai lajeja haluatte pelata ja minkälaisia tarjoilu- tai muita toiveita teillä on. Voit ottaa yhteyttä myös suoraan sähköpostitse info@talihalli.fi.

Tilaus

Kun tapahtumasta on sovittu asiakkaan kanssa, teemme tarvittavat kenttä- ym. varaukset kalenteriin ja sovimme peruutus- ja maksuehdoista. Mikäli tapahtuman maksu laskutetaan, tarvitsemme tiedot yhteyshenkilöstä ja laskutusosoitteesta. Ryhmävaraukset, jotka maksetaan kassalla, pyydetään maksamaan enintään 1–2 maksajan toimesta. Kilpailuvarauksien peruutusehto on 1 viikko.

Vahvistus

Sovittuamme asiakkaan kanssa tapahtuman tilauksesta, vahvistamme varauksen aina sähköpostitse.
Sitten vain porukkaa kokoamaan. Tervetuloa!

    TILAISUUDEN TIEDOT

    Lajitoiveet

    YHTEYSTIEDOT

    This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.