Ohjattu toiminta ja valmennus

Talihallissa on mahdollista pelata squashia ja racketballia ammattivalmentajien johdolla tai ihan muuten vaan mukavassa porukassa. Talihallin squashtoimintaa vauhdittaa HSK eli Helsingin Squashkerho ry, www.hsksquash.fi

Helsingin Squashkerho ry.

HSK

Helsingin Squashkerho ry on Suomen ensimmäinen squash-seura – perustettu vuonna 1970. HSK on avoin kaiken tasoisille harrastajille aloittelijasta kilpapelaajaan ja 8-vuotiaista vanhimpiin yli 70-v. senioreihin.

Tiedustelut ja ilmoittautumiset:
Markku Hyrske, puh. 0400 468  355, info@hsksquash.fi tai markkuhyrske@gmail.com

Juniorit

HSK tarjoaa lapsille ja nuorille ammattivalmentajan vetämänä. Starttikursseja ja viikoittaisia treenejä arkisin klo 14–19 välillä. Toiminta koulujen lukuvuoden ohjelman mukaan (loma-aikana on tauko).

  • Kolmen kerran Starttikurssit 8-12 v. lapsille. Jatkokurssit erikseen sovitusti. 3–6 kaverusta voi saada jopa oman ryhmän!
  • Starttiryhmä pe klo 14–15 – ensimmäinen kokeilukerta on ilmainen.
  • 10–14 -vuotiaitten valmennusryhmä ma, to ja pe klo 15.
  • 15–18 -vuotiaat 1,5 tunnin treenit – ma ja to ilta.

Aikuisten starttikurssit

Erillisistä kursseista esim. Starttikursseista (squashin perusteet hauskasti) tai tuomarointi/sääntötuokioista ilmoitamme erikseen.
HSK:n päävalmentaja Markku Hyrske toimii useimmissa tapauksissa vetäjänä.

Aikuisten kerhoiltapelit

HSK:n kerhoillat aktiiviharrastajille perjantaisin klo 17.00–19.00 – ei ilmoittautumista! Uudet aikuiset ovat tervetulleita ja alle 18 v. nuoret erikseen sovitusti. Ydinjoukkona on 20 harrastepelaajaa, pari kilpapelaajaa ja ammattivalmentaja. Kokeneilta saa vinkkejä ja välillä sparrausta.

Kalenterista www.hsksquash.fi saa tiedon erillisohjelmasta. Kauden ohjelma, jossa useimmiten on vapaata pelaamista, ohjatut rennot 1 tunnin treenit + vapaat pelit 4 x vuosi. Syksyn ja kevään päätteeksi kisat, jotka sopivat kaikille harrastajille ja kilpapelaajille. ja lopuksi maukasta purtavaa jotka sopivat kaikille harrastajille ja kilpapelaajille.
Kerhoiltamaksu jäsenille 14 euroa, muille 17 euroa.

HSK järjestää hallin kanssa oppilaitoksille toimintaa

Alakoululuokat
Opettajan johdolla 1. kerta on ilmainen sisältäen lasten mailat, pallot ja ohjauksen. Oppilaille jaetaan info kotiin vietäväksi Starttikursseista ja Junnutreeneistä. Jatkossa opettajan johdolla 3 € /oppilas, sisältää mailat ja pallot.

Yläaste ja lukioikäiset
Opettajan varaamilla vuoroilla 3 € /oppilas, sisältää mailat ja pallot. Valmentaja apuna erikseen sovitusti. Voi yhdistää pingistä, padelia (ei talvella), sulkapalloa ja squashia.

Kouluryhmävaraukset ja tiedustelut: Markku Hyrske 0400 468 355 tai markkuhyrske@gmail.com
Lisää tietoa toiminnasta seuran sivulta www.hsksquash.fi