Ohjattu toiminta ja valmennus

Talihallissa on mahdollista pelata squashia ja racketballia ammattivalmentajien johdolla tai ihan muuten vaan mukavassa porukassa. Talihallin squashtoimintaa vauhdittaa HSK eli Helsingin Squashkerho ry, www.hsksquash.fi

Helsingin Squashkerho ry.

HSK

HSK on kasvattajaseura, joka tarjoaa merkityksellistä sisältöä junioreille ja aikuisille sekä harrastajille että kilpapelaajille. Annamme laadukasta valmennusta ja luomme pelaajapolun niille, jotka tavoittelevat kilpaurheilu-uraa. HSK on Suomen ensimmäinen squashseura – perustettu vuonna 1970.

Slogan: Yhdessä enemmän

Juniorit

Starttikursseja ja viikoittaista toimintaa lapsille ja nuorille kahden valmentajan vetämänä arkisin klo 14–18 välillä. Koulujen loma-aikana on tauko.

  • 9–12 v. lapsille Starttikurssit ja Jatkokurssit, 3–6 kaverusta voi saada oman ryhmän, sisältää ohjauksen sekä lasten mailat ja pallot.
  • 9–12-vuotiaille harrastusryhmät ja kilparyhmä arki-iltapäivisin ja 15–19-vuotiaat iltaisin.
  • Osallistumismaksu 13 €/tunti.
  • Koululaiset voivat pelata omatoimisesti 3 €/päivä vapailla vuoroilla ennen klo 15.30. Mailat ja pallot saa lainaksi hallilta.

’EasySport’ 3.–6.-luokkalaisille tiistaisin klo 15–16 on maksuton matalan kynnyksen squash- ja sulkapallokerho. Sisältää ohjauksen sekä lasten mailat ja pallot. Ei tarvitse ilmoittautua. Toiminnan rahoittaa Helsingin kaupunki ja se myös tiedottaa siitä.

HSK kutsuu alakoulujen 4.-luokkia maksuttomiin tutustusmistreeneihin. Ne pidetään erikseen sovitusti koulupäivinä ja sisältävät lasten mailat, pallot, ohjauksen ja kenttävuokrat. Tunnin päätteeksi oppilaille jaetaan info kotiin vietäväksi Starttikursseista.

Aikuiset

Starttikursseilla oppii squashin perusteet hauskasti. Kaveriporukalle voimme järjestää oman tapahtuman.
Jos kaipaat peliisi lisää laatua, tiedustele yksityis- tai ryhmäopetusta.
Aikuisten valmennusryhmät Kilpapelaajille maanantaisin klo 18.00–19.30 ja Aktiiviharrastajille tiistaisin klo 17.00–18.30
Aikuisten kerhoillat aktiiviharrastajille perjantaisin klo 17.00–19.00 – ei ilmoittautumista! Uudet pelurit ovat tervetulleita. Ydinjoukkona on n. 20 aktiiviharrastajaa ja muutama kilpapelaaja. Kokeneilta saa vinkkejä ja välillä sparrausta. Kerhoiltamaksu jäsenille 15 euroa, muille 18 euroa. Maksu paikalla käteisellä.

Tiedustelut eri toiminnoista: Markku Hyrske, markkuhyrske@gmail.com

Lisää tietoa toiminnasta seuran sivulta www.hsksquash.fi