Ohjattu toiminta ja valmennus

Talihallissa on mahdollista pelata squashia ja racketballia ammattivalmentajien johdolla tai ihan muuten vaan mukavassa porukassa. Talihallin squashtoimintaa vauhdittaa HSK eli Helsingin Squashkerho ry, www.hsksquash.fi

Helsingin Squashkerho ry.

Badminton United

Helsingin Squashkerho ry on Suomen ensimmäinen squashin erikoisseura; perustettu vuonna 1970. HSK on avoin kaikentasoisille squashin harrastajille aloittelijasta kilpapelaajaan. Seura tarjoaa toimintaa alkaen 8-vuotiaista nuorista aina vanhimpiin senioreihin asti.

Kerhon toimintaan kuuluu kerhoilta joka perjantai ja kerran kuussa pelataan kerhon sisäistä tasoituskisa GP-sarjaa. Junioritoiminta on myös olennainen osa kerhon toimintaa. Kerho on myös kunnostautunut kilpailujärjestäjänä.

Juniorit

HSK tarjoaa lapsille ja nuorille ammattivalmentajien vetämänä viikoittaisia tunnin treenejä arkisin iltapäivällä klo 14–18 välillä sekä sunnuntai-iltaisin koulujen lukuvuoden ohjelman mukaan (loma-aikana on tauko). 3–6 kaverusta voi saada jopa oman treeniryhmän.

  • Ryhmässä 3–6 junioria, ikä- ja taitotaso huomioidaan.
  • Tunnin tekniikka- tai peliharjoitus viikossa 11 euroa / viikko.
  • Tekniikkaharjoitus ja pelitreeni viikossa 18 euroa / viikko.
  • Syksyn tai kevään pakettihinta lasketaan aloituskerrasta.

Aikuisten kerhoiltapelit

HSK:n kerhoiltapeleihin perjantaisin klo 17.00–19.00 ovat uudet aikuiset tervetulleita ja alle 18 v. nuoret erikseen sovitusti. Ydinjoukkona on parikymmentä harrastepelaajaa, pari kilpapelaajaa ja ammattivalmentaja.

Kalenterissa on eri kerroilla eri ohjelma – vapaata pelaamista, ohjatut rennot treenit tai hauskat tasoituskisat, jotka sopivat kaikille harrastajille ja kilpapelaajille.

Erillisistä kursseista ilmoitamme erikseen. HSK:n (Helsingin squashkerho) päävalmentaja Markku Hyrske toimii ohjaajana. Kerhoiltamaksu jäsenille 12 euroa, muille 15 euroa.

HSK järjestää hallin kanssa oppilaitoksille toimintaa

Alakoulu- ja yläkoululuokat
Opettajan johdolla 1. kerta ilmainen, sisältää mailat ja pallot. Jatkossa opettajan johdolla 3 € /oppilas, sisältää mailat ja pallot.

Lukiot ja muut oppilaitokset
Opettajan varaamilla vuoroilla 3 € /oppilas, sisältää mailat ja pallot.

KLUB
Valmentaja apuna erikseen sovitusti. Voi yhdistää sulkapalloa, squashia ja keilausta. Käytävä yhdistää tilat.

Kouluryhmävaraukset ja tiedustelut: Markku Hyrske 0400-468 355 tai markkuhyrske@gmail.com
Lisää tietoa toiminnasta seuran sivulta www.hsksquash.fi