AUTOLLA

Talihalli sijaitsee osoitteessa Huopalahdentie 28, Munkkivuoren ostoskeskuksen ja Haagan liikenneympyrän läheisyydessä.

Huom! Talin liikuntapuiston pysäköintijärjestelyt ovat muuttuneet 18.3.2023 ja koko alue on jaettu kolmeen (3) eri liikuntahallin alueeseen (Talihalli, keilahalli ja tennishalli). Tarkistathan että pysäköit Talihallin alueelle.

PYSÄKÖINTI

Talihallin asiakkaille tarkoitetut ja maksuttomat pysäköintipaikat näet kartalta. Pysäköintialueet ovat myös selkeästi merkitty kyltein. Oikeus asiakaspysäköintiin on voimassa, kun olet rekisteröinyt autosi vastaanoton laitteeseen tullessasi hallille. Vakioasiakkaamme voivat ilmoittaa asiakaspalvelussamme auton rekisterinumeron 4 kk:n pysäköintioikeuden saamiseksi. Kysy tästä lisää asiakaspalvelustamme.  Maksuton pysäköintioikeus koskee vain Talihallin asiakkaita, muille pysäköintimaksu on 1 euro/h ja maksu maksetaan Parkman- tai Easypark-sovelluksella. Aluetta valvoo Parkkipate Oy.

Talihalli kartta.
Talihallin pysäköintialue.
Ilmainen 24 h pysäköinti Talihallin asiakkaille.

JULKISELLA

Pääset Talihalliin erittäin helposti julkisilla kulkuvälineillä. HSL:n reittiopas löytää Talihallin hyvin ja bussipysäkit ovat lähellä. Lähin bussipysälkki on Kultareuna ja lähin juna-asema on Huopalahden asema.

Tarkat reitit ja aikataulut löydät HSL:n reittioppaasta – kohteeksi voit laittaa Talihalli.

Linja-autopysäkki
Kultareuna, Guldkanten. Pysäkkitunnus: H1436 ja H1437
Bussit 14, 31, 39, 39N, 52, 552

Juna-asema
Huopalahden asema
Junat A, E, P, U. Kävely n. 1,5 km  tai vaihto bussiin 52, 552

POLKUPYÖRÄLLÄ

Pääset meille helposti pyöräteitä käyttäen. Pyöriä varten hallin edessä on kaksi tilavaa pyörätelinettä, johon voit lukita pyöräsi.

Läheisyydessä sijaitsee myös HSL:n kaupunkipyöräasema, Huopalahdentien toisella puolella Vanha Viertotien kulmauksessa. Kaupunkipyörät ovat käytössä huhti-lokakuussa. Kaupunkipyörien käyttöohjeet ja hinnaston löydät HSL:n verkkosivuilta.

Polkupyöräparkki.