Tervehdys padelasiakkaille

Padelkausi Talihallin ulkokentällä on käynnistynyt hienosti ja kenttä on ollut aktiivisessa käytössä. Tässä muutama tarkennus ja vastaus saamiimme kysymyyksiin.

Varaustiedot ja ovikoodi:

Kirjautuminen varausjärjestelmään play.fi/talihallli

Löydät varaamasi vuorot varausjärjestelmän kohdasta ”omat varaukset”. Täältä voit laittaa vuorosi myyntiin, peruuttaa sen (24 h ennen) ja maksaa vuoron verkko- tai kassasaldomaksuna. Ovikoodi hallin sivuoveen löytyy myös varaustiedoistasi. Sitä voit käyttää oven avaamiseen 20 min. ennen ja jälkeen vuoron. Ovikoodista vastaa vuoron varaaja.

Liikuntaetujen käyttäminen:

Liikuntaetua voit ladata omalle pelitilillesi (kassasaldo) Talihallin asiakaspalvelussa. Voit käyttää pelitiliäsi vuorojen maksuun verkossa. Kassasaldo on voimassa 6 kk latauksesta.

Pro shop:

Shopistamme voit hankkia padeliin mailat, pallot, gripit ym. varusteet.

Vuokramailat:

Vuokraamme padelmailoja 4 €/maila/vuoro. Mailat noudetaan asiakaspalvelustamme hallin aukioloaikoina. Mikäli pelaat aukioloaikojen ulkopuolella, vuokramailat lunastetaan Mobile Payn QR-koodilla hallin sisätiloista. Vuokratut mailat tulee aina palauttaa välittömästi pelin jälkeen. Palauttamattomista mailoista veloitamme 100 € maksun vuoron varaajalta. Tiloissamme on sivuoven ja padelmailojen valvontakamera.

Huomioithan, että padelpallot ovat vain myynnissä, emme vuokraa palloja.

Lahjakortit:

Tiesithän, että myymme Talihallin lahjakortteja, joilla voit maksaa kaikkia tuotteitamme ja pelivuoroja kaikkiin lajeihimme. Lahjakortin min. 25 €, voimassa 12 kk. Lahjakortin voit ostaa asiakaspalvelustamme.

Padelkentän valaistus:

Kentällä on omat valot, jotka voi kytkeä päälle ulkoseinässä olevasta kytkimestä. Kytkin löytyy portaikon vasemmasta alalaidasta.

Terassi:

Terassi on Talihallin kahvioaluetta ja tarkoitettu vain kahviotuotteiden nauttimiseen. 

Mukavia pelejä toivottaen Talihallin väki