Mitä Padel on?

Padel on mailapeli, jonka säännöt ja pelikenttä ovat eräänlainen yhdistelmä tennistä ja squashia. Kenttä on pienen tenniskentän kaltainen verkkoineen, mutta uloimpien rajaviivojen sijasta kenttää rajoittavat seinät. Pallo saa pelissä tietyin rajoituksin osua seinään ja kimmota siitä, kuten squashissa. Padelia pelataan sääntöjen mukaan aina nelinpelinä, mutta sitä on mahdollista pelata myös kahdestaan padelin kaksinpelikentällä. Lähde: Wikipedia
Tutustu lajiin ja sääntöihin tarkemmin Padelliiton sivuilla.

Talihallin kenttä

Talihallin padelkenttä sijaitsee hallin päädyssä. Kentällä on valaisimet, joten pelaaminen on mahdollista myös iltahämärässä. Kenttä on varattavissa pääasiassa touko-syyskuussa, mutta säiden mukaan myös kauden ulkopuolella. Hallin aukioloaikoina kahviomme ja ProShoppimme on avoinna ja voit käyttää pukuhuonetiloja.

Talihallin padel-kenttä ja terassi.
Talihallin padel-kenttä sijaitsee hallin päädyssä.

Pelivälineet

ProShoppimme myy palloja ja mailoja. Tarvittaessa voit myös vuokrata padel-mailat. Välinemyynti ja -vuokraus toimii hallin aukioloaikoina.

Sopii kaiken ikäisille

Padelia pelataan nelinpelinä ja se sopii erittäin hyvin myös perhepeliksi. Talihallin perhehinta on varattavissa aikaisintaan 24 h ennen vuoroa.

Vuoron varaus ja peruutus

Varaukset tehdään Talihallin varausjärjestelmän kautta ja pelata voi klo 6.00–23.00 välisenä aikana. Vuoro maksetaan varauksen yhteydessä. Vuoro on peruutettavissa 24 h ennen peliä omilla varaustunnuksilla, jolloin maksu palautuu saldoksi maksutavasta riippuen joko verkkomaksu- tai kassasaldoon.

Peruutus sateen johdosta: ilmoita peruutuksestasi etukäteen sähköpostitse info@talihalli.fi. Tässä tapauksessa teemme maksun palautuksen pelitilillesi asiakaspalvelussamme.

Talihallin padel-kenttä.