Talihallin Box Liiga käynnistyy toukokuussa 2024

Toukokuussa aloitamme uuden, Talihallin asiakkaille tarkoitetun Talihalli Box Liigan, eli kuukausisarjan. Alustana toimii SquashLevels, joka on maksuton ja helppokäyttöinen sivusto. Lähde sinäkin mukaan hauskaan ja helppoon sarjaan, jossa kohtaat uusia pelikavereita. Mukaan voi tulla kuka vain.

Box Liiga, eli kuukausisarja on konsepti, jossa pelaajat jaetaan aluksi kolmen henkilön lohkoihin. Kuukauden aikana on tarkoitus pelata oman lohkon pelaajia vastaan, eli joka kuukausi tulee pelattavaksi kaksi ottelua. Ottelut pelataan paras viidestä erästä, voittaja kirjaa tuloksen SquashLevelsiin. Lohkon pelaajat sopivat ottelun ajankohdan keskenään, SquashLevelsistä löydät muiden pelaajien yhteystiedot.

Ottelut pelataan Talihallissa, jossa pelaajat voivat hyödyntää Box Liigan alennettuja hintoja alennusaikoina. Pelaajat jakavat kenttämaksun. Jos otteluita jää joskus pelaamatta, se ei haittaa. Kuukauden päätyttyä lohkon paras nousee ylöspäin ja lohkon viimeinen laskee alaspäin. Näin seuraavan kuukauden aikana tulee uusia pelaajia vastaan. Mitä enemmän pelaajia, sitä paremmin Box Liiga toimii. Kauden jälkeen aktiivisin pelaaja palkitaan.

Talihallin Box Liigaan pääset helposti mukaan:

  1. Käy luomassa itsellesi tunnukset > lue QR-koodi sivun alareunasta.
  2. Laita viesti Sari Niemistölle sari@talihalli.fi, että haluat mukaan.
  3. Varmista, että olet rekisteröitynyt asiakkaaksi Talihallin varausjärjestelmään talihalli.cintoia.com. Näin voit hyödyntää alennusaikoja.

Talihalli Box Liiga on tarkoitus käynnistää touko-kesäkuun aikana. Normaalisti peliaikaa on yksi kuukausi, mutta aloitamme Talihallin Box Liigan siten, että kesän pelijakso on kahden kuukauden mittainen. Elokuusta alkaen liiga pyörii kuukauden pelijaksoissa.

Box Liigaan osallistuminen ei maksa mitään ylimääräistä, kustannuksia syntyy vain kenttämaksuista. Muihin Box-sarjoihin osallistuminen ei ole esteenä Talihallin Box Liigaan ilmoittautumiselle. Alussa pelaajat sijoitetaan lohkoihin pääasiassa ilmoittautumisjärjestyksessä, mutta admin voi käyttää omaa
harkintaansa sekä mahdollisesti saamaansa tietoa pelaajan tasosta. Tämä on uutta meille kaikille, joten oikeudet muutoksiin pidätetään.

Tervetuloa siis mukaan tekemään Talihallin squashista entistä yhteisöllisempää, löytämään uusia pelikavereita ja pitämään hauskaa. Kaikentasoiset pelaajat ovat tervetulleita mukaan.

Talihalli Box Liiga QR-koodi