”Avannossa kävijänä olen tottunut kipuun, kylmäaltaassa reilu minuutin jälkeen en tuntenut kipua ollenkaan. Kroonistunut jalkakipuni hellitti kurssin jälkeen ja unenlaatuni parani heti.”
– Saara Rantanen

Hollantilainen Wim Hof on kehittänyt pitkän itsetutkiskelun aikana metodin, joka on levinnyt maailman laajuiseksi ilmiöksi sen tieteellisesti tutkittujen hyötyjen ansiosta. Wim Hof on yhdistänyt metodiinsa taitavasti luonnon elementit ja tehokkaat hengitystekniikat. Wim Hof Method perustuu kolmeen voimakkaaseen pilariin, joiden yhteisvaikutuksen tarkoitus on taata vahvempi, terveempi ja iloisempi elämä. Tuhannet ihmiset ympäri maailmaa ovat hyötyneet Wim Hof Methodista onnistuen sen avulla luomaan vahvan stressittömän elämän sekä saamaan apua erilaisten sairauksien ja haasteiden edessä. Nyt tämän metodin hyödyt on mahdollista oppia sertifioidun Wim Hof Method ohjaajan opettamana Talihallissa. Metodin harjoitteet soveltuvat lähes kaikille jotka ovat kiinnostuneita oman fyysisen ja mentaalisen suorituskyvyn kasvattamisesta, stressin hallinnasta, erilaisten sairauksiin liittyvien oireiden lieventämisestä sekä kokonaisvaltaisen hyvinvoinnin lisääntymisestä.
Huom. Kurssille ei voi osallistua jos kärsit epilepsiasta tai olet raskaana. Henkilöt joilla on verenkiertoelimistön tai muita vakavampia sairauksia kehoitetaan konsultoimaan lääkäriä ennen kurssille osallistumista.

Wim Hof Method koostuu kolmesta pilarista ja kurssin aikana tulet oppimaan teorian ja käytännön avulla harjoitteet, joita voit kurssin jälkeen hyödyntää omatoimisesti.

  • Kylmä on uusi lämmin ystäväsi! Opi rentoutumaan kylmään polttaaksesi rasvaa, vahvistaaksesi immuunijärjestelmää ja verenkiertoelimistöä, takaamaan paremmat yöunet, vähentämään tulehdusta ja tehostamaan luonnollisten hyvänolon hormonien muodostumista
  • Opi mestaroimaan hengitystekniikka, joka tieteellisten tutkimusten tukemana lisää energiaa, puhdistaa kehoa, laskee stressitasoja, uudelleen tasapainottaa hermoston toimintaa ja vahvistaa immuunijärjestelmää
  • Syvälle omaan fysiologiaan meneminen vaatii halua ja sitoutumista poistua mukavuusalueelta. Laajentamalla mukavuusaluetta löydät uutta intoa, inspiraatiota ja sisäiset voimat jotka odottavat tilaisuutta päästä esille.

Lue lisää metodista Wim Hof Method virallisilta nettisivuilta: www.wimhofmethod.com

Aika: Lauantai 5.11.2022 klo 12–17
Paikka: Talihalli
Hinta: 125 €

VARAA PAIKKASI KURSSILLE: https://breathwork.fi/kauppa/
Kysymykset kurssista : tomi@breathwork.fi

Tervetuloa mukaan,
Tomi Räisänen
Sertifioitu Wim Hof Method kouluttaja