Tervetuloa pelaamaan kesälläkin, silloin kun sinulle sopii. Olemme osittain avoinna ovikoodilla.

  • Ovikoodilla tullaan sisälle hallin sivuovesta, joka sijaitsee parkkialueelta katsottuna hallin oikealla puolella, padel-kentän vieressä.
  • Ovikoodilla voi tulla sisälle vain ovikoodin haltija ja hänen varaamansa vuoron muut pelaajat. Ovikoodi on voimassa 20 min. ennen ja jälkeen varatun pelivuoron.
  • Ovikoodi löytyy varauksen tekijän käyttäjätunnuksen alta, kohdasta ”omat varaukset”. Koodi löytyy myös varausvahvistuksesta, joka on lähetetty varauksen tekijän sähköpostiin. Ovikoodi on 4-numeroinen PIN-koodi ja se on henkilökohtainen.
  • Hallin tiloissa on tallentava valvontakamera.
  • Mikäli asiakas tarvitsee vuokramailoja, ne löytyvät hallin sisätiloista mailalaatikosta. Vuokramailat maksetaan varauksen yhteydessä.
  • Pukuhuone- ja wc-tilat ovat normaalisti käytössä, Pro Shop- ja kahviotuotteet saatavilla henkilökunnan ollessa paikalla.
Ovikoodi (kulunhallintajärjestelmä)

Kun käyttäjätunnuksellasi tehdään ensimmäinen varaus, niin varausjärjestelmä asettaa käyttäjätunnuksellesi yksilöllisen nelinumeroisen PIN-koodin, joka on katsottavissa aina Omat varaukset -sivulta sekä varauksen yhteydessä varauksen vahvistussivulta.

Oven avaaminen PIN-koodilla

Näppäile PIN-koodi ja avaa ovi vetämällä kahvasta.
Näppäilyvirheen jälkeen odota 30 sekuntia ja näppäile koodi uudestaan.
Oven avaaminen PIN-koodilla toimii vain vuoron varaajan PIN-koodilla 20 min. ennen ja jälkeen varauksen.
Varauksiin perustuvat kulkuoikeudet siirtyvät hallin ovilukkoon noin 15 minuutin viiveellä (vrt. ”viime hetken varaukset”).

Ovikoodilla toimivat vuoromme löytyvät kohdasta ”Hinnasto” > kesän hinnat ja aukiolo-ajat.