Tervetuloa pelaamaan silloin kun sinulle sopii. Olemme osittain avoinna ovikoodilla.

Talihalli on avoinna aamusta iltaan, osan ajasta siten, että sisään tullaan henkilökohtaisella ovikoodilla. Näinä aikoina asiakaspalvelu on suljettu, mutta käytössäsi on kenttien lisäksi pukuhuonetilat ja vuokramailat (laatikot sisääntullessa heti vasemmalla seinällä).

Ovikoodi on varauksentekijän ASIAKASTILIN OMAT TIEDOT -sivulta löytyvä PIN-koodi ja sen avulla pääset sisälle 15 min. ennen ja jälkeen varauksen. Huomioithan, että sinulla tulee olla varaus, jotta koodi on voimassa. Koodi löytyy myös varausvahvistuksestasi. Mikäli teet varauksen paikan päällä, koodi toimii viiveellä.

  • Ovikoodilla tullaan sisälle hallin sivuovesta, joka sijaitsee parkkialueelta katsottuna hallin oikealla puolella, padel-kentän vieressä.
  • Ovikoodilla voi tulla sisälle vain ovikoodin haltija ja hänen varaamansa vuoron muut pelaajat. Ovikoodi on voimassa 15 min. ennen ja jälkeen varatun pelivuoron.
  • Ovikoodi löytyy varauksen tekijän käyttäjätunnuksen alta, kohdasta ”omat varaukset”. Ovikoodi on henkilökohtainen.
  • Hallin tiloissa on tallentava valvontakamera.
  • Mikäli asiakas tarvitsee vuokramailoja, ne löytyvät hallin sisätiloista mailalaatikosta. Vuokramailat voidaan varata ja maksaa joko varauksen yhteydessä etukäteen tai asiakaspalveluaikoina kassalle ja muina aikoina Mobile Payllä.
  • Pukuhuone- ja wc-tilat ovat normaalisti käytössä, Pro Shop- ja kahviotuotteet saatavilla henkilökunnan ollessa paikalla.
Oven avaaminen PIN-koodilla

Näppäile PIN-koodi + #-merkki (XXXX#) ja avaa ovi vetämällä kahvasta.
Näppäilyvirheen jälkeen odota 30 sekuntia ja näppäile koodi uudestaan.
Oven avaaminen PIN-koodilla toimii vain vuoron varaajan PIN-koodilla 15 min. ennen ja jälkeen varauksen.
Varauksiin perustuvat kulkuoikeudet siirtyvät hallin ovilukkoon noin 15 minuutin viiveellä (vrt. ”viime hetken varaukset”). Muistathan sulkea oven huolellisesti.